29 Nov 2016

Mabuk

Assalamualaikum

Korang semua sihat ke? Aceceh. (Macam lah ada yg baca blog kau ni kan)Hari ni aku nk cerita pasal satu tabiat baru yang aku alami sejak akhir-akhir ini.

Aku tak tahu lah orang lain macam mana, tapi ini yang aku alami. Sejak aku kemabukan kelautan hari itu, hahaha ianya terbawa-bawa hingga ke hari ini. Aku bukanlah spesis manusia yang suka menghadap atau membaca buku/majalah semasa dalam kereta yang bergerak. Sebab rasa pening je. Yang parahnya, menghadap henpon pun takleh ni. Berpusing-pusing rasa. Apakah?? Sedapkan hati, faktor usia barangkali. Adessss...

So memang takde lah nk tgk GPS ke online FB ke Insta ke sebab hakak memang tak mampu. Hakak mabuk uols. Pening berpusing-pusing nanti. Kalau time traffic light or kereta tak bergerak boleh tahan lagi. Gitu

Anyone yang ada cadangan camne nk hilangkan kejadian ni tak?

No comments:

Post a Comment