26 Mar 2014

#prayforMH370

Salam

Takziah diucapkan kpd semua keluarga penumpang dan crew penerbangan MH370. Moga diberi ketabahan menempuhi ujian ini.

Semua yg berlaku itu atas kehendak Allah. Dari dia kita datang, pada dia kita pulang.

17 Mar 2014

Treasure Hunt JPM 2014

Salam

Aktiviti last weekend, ai ngan mardiana dan anita join treasure hunt. Saja nak try for the first time. Group amatur gini la.

Soalan memang susah. Boleh kata dalam 40 soalan, boleh kata dalam 20 je ai confident betul. Seriously tabik spring pada pemenang. Cam harem pon ada gak soklan tuh. Jawapan tah pape. Hehe. Tiba-tiba keluar lagu 'Tak Tercapai Akalmu nyanyian Elyana'.

Game start kol 8am. Pukul 7 da get ready kat auditoriun JPM utk registration dan pelepasan peserta. Semangat berkobar2 tapi set kat pale otak kita dtg bukan nak menang, nak enjoy je. Klo dapat hadiah itu bonus.

Macam-macam gelagat leh tengok. Best la. Di samping bersuka ria dapat gak menyumbang pada charity. Alhamdulillah.

Tahun depan leh join lagi. Yeay!

11 Mar 2014

Pray for MH370



Salam

Pulanglah.. Kami rakyat Malaysia sentiasa doakan yg terbaik untuk semua crew dan penumpang MH370.

5 Mar 2014

Again

Salam,

Cerita malam td. Salah tido ke salah bantal ke tak taw yg mana satu. Terjaga jam 4pagi, kreeekk...

Sakit tengkuk. Nk minum air pon tak boleh. Alahai... Mengiring ke kiri langsung tak boleh. Lama gak adjust tidur, last2 tidur sambil duduk. Amik kau...

Perghhhh sebelum ni bukan tak pernah jadi gini. Tapi ni paling worst la. Serius. Tak boleh mendongak dan tunduk ke kiri. So menyerah diri g klinik di Presint 3.

Alhamdulillah dapat 3 jenis ubat. tahan sakit, surut bengkak ngan ubat sapu.
Harap-harap cpt recover. Aminnn


Sakit itu menghapus dosa kecil.