30 Sep 2012

Karok Time!

Salam,

Melepaskan gian dgn As pada mlm minggu lepas. Belasah je, nyanyi x sedap mana pun. Hihi. Btw, enjoy sgt!


Abaikan polisterin depan tuh

27 Sep 2012

Klinik Pergigian Halizah

Salam,

Semalam ai pergi klinik ni atas sebab dah tak tahan menanggung kesakitan. Not bad. Terletak di sebelah Warta Bangi.


Interior clinic
Ubat tiga serangkai

26 Sep 2012

Sakit itu anugerah

Salam,

Ai di klinik gigi. Dah berapa tahun tak pernah jumpa dentist. Gusi bengkak.

Alhamdulillah, ai percaya setiap sakit itu ada hikmahnya. Dan ai percaya sakit itu adalah sebahagian proses tuhan nak mengampunkan dosa-dosa kecil kita.

Tahun ini adalah tahun sakit ai kot. Tahun-tahun sebelum ni just demam biase je tapi tahun ini mencatat rekod sebab da beberapa kali ke klinik. Antibodi lemah sgt.

Mula-mula gastrik. G klinik Mediviron presint 14. Siap termuntah dlm bas bagai. Lepas gastrik eczema. Amik ubat kat Poliklinik An-Nur juga kat presint 14. Lepas tu alah pada ubat sampai kena injection bagai kat Klinik Maria. Siap urine ngan blood test. Now, sakit gigi.

Semoga ini la penyakit terakhir utk tahun 2012. Panjang umur kita jumpa tahun depan.


p/s: environment dan dikelilingi oleh org yg 'pembawa penyakit' tu yg infection kat ai tuh. Masa kat Tempat keje dulu elok je x penah pon.


Sent from my iPhone

23 Sep 2012

Kek Lapis Sarawak

Pandalela's Kek Lapis
Banyak pilihan
Dayang Salhah


Mana satu pilihan anda? Mira atau Dayang Salhah. Tepuk dada tanya selera

Waterfront, Kuching

Salam,

Aktiviti pertama lepas check in adalah sight seeing. Yeay! Disebabkan kami stay di Four Points, Pakcik Ilyas pon jadi tourist guide kami pada petang yang berbahagia itu.


Bangunan DUN
Us
Pakcik Sampan
Anis & Kak Anne

22 Sep 2012

Four Points Hotel, Kuching

LCD yg ada kisah lucu di sebaliknya
glass just next to my bed
shower yg superb
Weight scale dlm bathroom
Us

20 Sep 2012

AirAsia sale

Salam,

Apa tunggu lagi, cepat online! Sale sampai 23 sept je. Berbaloi-baloi.




iklan

19 Sep 2012

Kuching Day 1

Salam,

First time ai sampai Kuching. Not bad, banyak jugak hotspot yang menarik. Nanti ai cerita kat mana ai dan anis sempat explore ptg tadi.

Buat sementara ketiadaan ai kat opis tiga hari ini, gagahlah korang menatap pic ini ya.


us
16A
us again

Sibu Last Day

ai is urusetia
before
lokasi kejadian
PM's arrival
PM

18 Sep 2012

Wisma Sanyan, Sibu

Salam,

Aktiviti mencuci mata di Wisma Sanyan yg terletak bersebelahan dgn RH hotel. Not bad. Bolehlah, drpd takde.

Depan Wisma Sanyan ni ada Dataran tempat org muda mudi lepak. Sempat la jugak melawat tapak ngan En Har ari tuh.

Ground floor


the ekscalator


kerusi bentuk kucing


pemandangan dari atas


Sent from my iPhone

17 Sep 2012

Sibu Day 2

Sehari sebelum
Rehearsal
Datin Rohani


Full rehearsal. Celebrate birthday datin sekali. Happy birthday datin! Stay young~

RH Hotel Sibu, Sarawak

Salam,

Sepanjang tempoh bertugas di Sibu, delegasi MOT stay di RH Hotel. Not bad. Terletak betul-betul di tengah pekan Sibu. Bersebelahan dengan Wisma Sanyan dan ada jambatan yg menghubungkan RH Hotel dengan Parkson.

Bilik ok tp style lama. Tidak diupgrade sepenuhnya. Foods ok. Service tiptop. Cuma aircond je x ok. Hihi.


our room for 3days 2 nites
night vision
directory
signage kt lif
room service

Sibu Day 1

KLIA
Sibu Yo!
night view
Ada semut



Salam. Las week ke Sibu atas urusan kerja. Antara pic yang sempat dirakamkan guna henpong x berapa canggih ni.

15 Sep 2012

Blue

Before
After - Blue Disc


Salam,

Propa je title entry. Blue di pasaran terbuka. Sila dapatkan di pasaran. Hanya di Sibu.

Rehearsal

testing 123

14 Sep 2012

Ali Maju

Salam,

Bos banje brekfast. Memandangkan masih awal so ai order teh ais je. Masih x selera nak mkn. Ai bangun awal uolls..

En Har bersama capati kesayangan beliau