28 Dec 2012

Charger ke-4 setakat ini

sob sob sob

Salam,

Jahanam poket klo macam ni. Sejak pakai iPhone, asyik bertukar charger je la kejenya. Ni da masuk yang ke empat. Tak tahan la klo camni, ada yg ai pakai nokiah ni kang.

Sabo je la.

26 Dec 2012

Lunch di restoran Bonda

Menu
Kak Az n Anis
Ngan Kak Az dan Anis

Mak Ngah dan beca

me n Yusuf Taiyoob Naufal
Atas beca
Salam,

Melayankan anak kazen ai ni naik beca. Laju weh, cm naik roller coaster.

McD di pagi hari

Me n Nasi Lemak
1st cust
Salam,

Akibat bosan breakfast kat hotel, lari kejap seberang jalan tapaw mcD. Jd pelanggan 1st customer lak tu. Tapi yang tak bes xde breakfast set kat sini. Menu biase je all day.

25 Dec 2012

Menara Taming Sari

That thing
The beautiful scenery ever
jammed
Salam,

1st time naik menatang nih. Bes woooo! Dapat VIP treat lagi. harga tiket bagi dewasa RM 10 kanak-kanak RM 5.

Jus nak share, ai ada baca kat paper yang Menara Taming Sari ni ditutup buat sementara waktu untuk kerja2 penyelenggaraan.

Refleksologi

Me


Salam,

Pas penat jalan-jalan sekitar Dataran Pahlawan, it's the right time to masage your feet. Oh my gosh! this is what we called 'HEAVEN'. Fall asleep after 15 minutes.

Got to go. chow!

Sent from my iPhone

Makan tengahari bersama media -One World Hotel

Me n Kak Az
Entrance
terbaek
En Saleki
HM

14 Dec 2012

Lunch Date

Laksa
Cheese Fries- Manhattan Fish Market
White Coffee
Salam,

Niat asal nak ke Anjung di Parcel E saja, last-last smpai ke Alamanda pulak. Layannnnn~

13 Dec 2012

iPhone 5

Sob Sob Sob


Nak! Kaler black 32GB satu,tan.. Plishhhh... Yg ni kita trade in. Boleh?

12 Dec 2012

Penang- Part 2

Salam,

Pic masa program Jelajah Janji Ditepati last week. Ramai sgt n cuaca panas tp tetap happening.

Bayangkan dalam masa dua jam buku RSE 15,000 buah habis macam goreng pisang panas! Amazing!

Tq Penang..

the people

11 Dec 2012

Penang Part 1

 
Salam,

Last week outstation ke Penang sempena Program Jelajah janji Ditepati. Sampai je Penang terus g USM untuk pasang backdrop. Singgah kejap pekena pasembor ngan ABC.

Ai makan banyak. Gems.

Pasembor

ABC's

Rian in da house!

Red Velvet
Pizza
Pizza lagi

Arrian

Salam,

Tq mummy dtg bwk foods utk kami! U're so talented. Pasni leh bukak bakery. Rian, kamu comel sgt n aunty is geram sgt dgn kamu.

2 Dec 2012

Izyan juara Masterchef musim ke 2

Salam,

Tahniah! Atas kejayaan Izyan menjadi juara Masterchef musim ke-2. Bukan senang nak masak ooo...

Tak sabar nak tunggu Masterchef Selebriti Musim ke-2 pulak. Takpe, kita layan Hot Guys Who Cook dulu kat Diva 702. (ada Henry Golding taw) yummy.

1 Dec 2012

Trending twitter

Wan zack trending tuh! Chaiyo! Idup Pahang. Shida; 'paksu' kesayangan aok tuh! Da ramai peminat. Jaga-jaga.