30 Sep 2013

Shila Amzah - Masih Aku Cinta [LIRIK]



Lirik Lagu Masih Aku Cinta - Shila Amzah

Biarpun kau tak lagi ada dengan ku
Takkan ku bisa melupakan mu
Caramu memanggil nama ku
Terasa seolah kau masih ada

Jauh di dalam sanubari ku
Tak ku relakan pemergianmu
Namun ku,’kan selalu doakan mu
Agar kau takkan terus terluka

Kau kan temui bahagia
Walaupun aku tidak bersama
Jangan kau gusar
Aku akan selalu ada
Dari jauh engkau masih ku cinta
Dari jauh aku masih mencinta

Takkan pernah ada penggantimu
Yang mem pertahankan ku sepertimu
Satu dunia,menentang cinta kita
Akhirnya kita terpisah jua

Yang mengenal mu cuma aku
Tidak ku menyesal mencintaimu
Yang ku harapkan
Kau juga mendoakan ku





27 Sep 2013

Cucuk cucuk

Salam

Siapa kat sini penggemar cucuk-cucuk sila angkat tgn!!!

Yeay ai adalah salah seorang drpd anda. Ai suka sbb dia light dan tak berat. Ala2 stimbot gitu. Dulu2 lepas lepak karok kt Ampang Park, Mira mesti ajak g van bwh tu ada org jual cucuk-cucuk.

Benda yg sama je, yang membezakannya adalah sos. Kalau sedap sos nya, sedap la dia!

Btw, kalau korg teringin nk try cucuk-cucuk yg maveles area Hulu Langat, leh cari stall ni. Pemiliknya Nizam. Bagus dak ni, muda-muda dah berniaga.






Try r, konpom tak mengecewakan!!

p/s ; weekend ni owner cuti. Try next week k!

Pape leh roger owner dia,


Location :
Jalan Lagenda Suria 1
Taman Lagenda Suria
43100 Hulu Langat
Selangor

Nizam 01290711773
Fesbuk : Noty Nizam

26 Sep 2013

Teluk Cempedak,Kuantan

Salam,

Aktiviti masa public holiday 16th Sept hari tu. Sempat singgah TC sebelum gerak ke rumah Mak Andak.

Dua org budak tak mkn saman tu Umairah ngan Naufal. Mmg x la nk bg dia terjun laut. Semalam dari pukol 11 sampai kol 4 ptg dok berendam. Mak Ngah dia ni pon da naik rentung walaupun tak terjun laut.

Kiddos


Tq mak ndak masak jantung pisang kat i!!! Love u mak andak

20 Sep 2013

Beware

Pesanan khidmat masyarakat.

Dont trust.

From: "nik.noor" <nik.noor@onet.pl>
Date: September 20, 2013 2:45:22 PM GMT+08:00
To: nik.noor@onet.pl
Subject: Assalamualaikum...

Assalamualaikum...

Sebelum saya meneruskan email ini saya ingin memperkenalkan diri saya terlebih dahulu. Saya Nik Noor Asiah Bt Md Noor, berasal dari Malaysia dan bekerja sebagai juru audit di bahagian audit HSBC Bank AS. Dan meminta agar anda menjaga isi kandungan e-mel ini sebagai amat sulit dan menghormati integritinya.

Saya ingin memberitahu anda informasi yang saya yakin akan menarik minat anda dan mendorong anda membantu saya. Saya tahu anda pasti tertanya-tanya kenapa saya menghantar e-mel ini pada anda dan memilih anda. Saya memutuskan untuk menghubungi anda melalui e-mel kerana saya kesuntukan masa dan memerlukan bantuan anda sebagai rakan kongsi dalam menerima wang yang tiada pewaris berjumlah US $1.3 Juta dolar yang masih berada di dalam akaun dan tidak lagi aktif semenjak tahun 2009.

Dana tersebut akan dibahagi dengan nisbah 50/40, 40% untuk anda dan 50% untuk saya dan 10% untuk sebarang kos jika diperlukan dan dikeluarkan untuk melaksanakan urusan ini. Setelah segala urusan selesai ianya terpulang kepada anda untuk menggunakan wang tersebut untuk pelaburan, membeli hartanah atau membayar hutang. Walaupun jumlahnya tidak seberapa, saya harap anda sudi menerimanya. Saya memerlukan bantuan anda disini kerana pemegang akaun ini tidak mempunyai pewaris.

Saya mendapat tahu maklumat mengenai hal ini semasa melakukan audit dalaman. Saya telah cuba untuk mendapatkan maklumat mengenai pewaris namun menemui jalan buntu kerana pemegang akaun ini tidak meninggalkan seorang pewaris pun. Saya tidak dapat membuat tuntutan ini kerana saya bekerja disini dan kerana itulah saya memerlukan bantuan anda. Saya akan membantu anda untuk menjadi pewaris untuk wasiat tersebut dan anda membantu saya untuk menerima wang tersebut. Hal ini sangat penting kerana anda perlu membuat tuntutan tersebut dalam masa tiga minggu atau bank akan memindahkan wang ini sebagai wang tidak dituntut dan menjadi hak milik negara AS.

Saya akan berikan maklumat lanjut tentang apa yang anda perlu lakukan untuk urusan ini jika anda berminat dan saya percaya bahawa urusan ini akan berjalan lancar. Keikhlasan anda untuk melaksanakan urusan ini sangat saya hargai. Pastikan anda membalas e-mel ini melalui e-mel peribadi saya (niknoorasiahmdnoor@yahoo.com) dan bukannya e-mel yang saya send ini kerana e-mel ini tidak terima reply. Saya akan segera membalas email anda.

Yang Ikhlas,

Nik Noor Asiah Bt Md Noor.

Dhiya Zaskia

Salam

Geram ngan dak tecik nih!!!! Rasa nk geget je.









Happy Birthday Pak Ngah

Salam

Selamat Hari Lahir Pak Ngah ke 65.


Semoga panjang umur n murah rezeki

3 Sep 2013

Faezah's wedding Day

Salam

Tahniah my kazen! Pic org tdo dua jam. Abaikan keserabutan itu.

Us
Semoga bahagia hingga akhir hayat