21 Oct 2013

Our trip to PD

Salam,

Last weekend activity, lepak PD ngan Kak Akma dan Heri Poter. Oh ya bg yg tertanya2 camne ai kenal Kak Akma ngan Heri Poter atau nama sebenarnya Mus, meh nak cerita.

We all kenal sebab sama2 intake tahun 2010. Masa mula-mula join gomen sector. Pastu penempatan di MOT. So dari hari pertama lapor diri dan lepak library bersama-sama sampai lah dihantar ke agensi dan jabatan masing-masing.

Ok berbalik pada PD Trip, kami gerak da petang. Sbb ai ada kerja sikit di Kajang. Hujan pun lebat. Elok je kami gerak, hujan beransur reda.

Sampai di PD, singgah kat pasar malam cari kudapan nk mengunyah. Hehe.

Kak Akma buat sandwich terbaek!!!! Mmg faveret tol! Banyak gile dekat empat keping ai mkn. Lepak kejap tgk laut, magrib pon kami balik.

Yeay, takpe nnt repeat lg.

11 Oct 2013

Selamat Hari Raya AidilAdha

Salam

Selamat Hari Raya AidilAdha

Hati-hati di jalanraya. Siapa yang balik kampung tuh hati-hati k. Drive safely.

Mari doakan kesejahteraan saudara mara kita di Kota Mekah yang khabarnya dilanda banjir.