28 Nov 2012

Jom Heboh-Day 1

Salam,

Lecak. Padang MPK 2 dah macam bendang ai tengok. Adesss.. Malam sebelum tu buat keje sampai pukul 4 pagi takdelah teruk sampai camni rasanya. 

Sampai je kat Padang MPK2 tu ok lagi still leh pakai selipar. Tapi bila da kat tengah-tengah padang... amik ko! Kaki ayam terus. Ye la kalau pakai selipar nanti dia mercik ke baju. So gamble je la jalan kaki ayam ke booth. Dah macam hape je. Sakai pon tak camnih.

So far memang best dapat join KJH nih. Artis lalu lalang depan muka korang. Tapinya tu la.... x sempat nak berjalan ke mana sebabnya kaki da bersih. Kang nak meredah lecak ni da satu keje lak nak cari air basuh kaki. Dorg pakai boot ok la.

Sambung next entry



Pagi sebelum hujan
Petang selepas hujan
Zaim pengacara MHI edar RSE dr JKJR.

27 Nov 2012

Dinner day 1

Salam,

Kemalasan melanda so kita room service saja. Dekat setahun pantang seafood now rasa lega sebab alergi mkn seafood da hilang. Alhamdulillah. So far lepas makan nih takde la rasa gatal ke ape kan. Which is its a good sign,rite? 

Lepas ni leh makan ketam kat Hokkaido lak. Hoyeh!


Ice Lemon Tea
Nasi Goreng

25 Nov 2012

23 Nov 2012

Kuantan

Salam,

Tgh tggu nk take off. Nyaris tertinggal flight. Neves siot! X pernah rasa berlari2 kt airport. Ngan luggage 18kg nye. Adesss.. Scary!


KUL - KUA

22 Nov 2012

Mimpikan dia!

Oemji. Matikla kena buang daerah pasni.

Moral of the story; sblm tdo jgn tgk intagram. Bahaya. Nanti terbawa2 dlm mimpi.                                    


KJ

Apa masalah korang?

Salam,

Beberapa keping gambar diambil sepanjang laluan pejalan kaki berhadapan blok B dan C kuaters Penjawat Awam. Entah tak paham apa la yang susah sgt nak pegi buang sampah kat tempat pembuangan sampah depan tuh ha.

Pelik dengan tahap mentaliti manusia camni. Harap je balajar tinggi ada diploma ngan ijazah bagai. Sia-sia mak bapak anta pergi belajar tapi tak menggunakan kepala hotak yang dianugerahkan oleh tuhan dengan betol. Kesian!

 Kurangnya kesedaran sivik betol. Eh ai pulak yang teremo ni dah kenapa? Bukan apa,ai kesian tengok makcik cleaner tu nak kutip sampah korang nih. Kesian weh,terbongkok-bongkok dia!  Korang ada otak,korang pk la sendiri ya!





 




p/s: sayangilah mother nature kita. Peace!

14 Nov 2012

Someone Like You


I heard that you're settled down,
That you found a girl and you're married now,
I heard that your dreams came true,
Guess she gave you things I didn't give to you,
Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light,

I hate to turn up out of the blue uninvited,
But I couldn't stay away, I couldn't fight it,
I had hoped you'd see my face,
And that you'd be reminded that for me it isn't over,
Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead, yeah,
You know how the time flies,
Only yesterday was the time of our lives,
We were born and raised in a summer haze,
Bound by the surprise of our glory days,
I hate to turn up out of the blue uninvited,
But I couldn't stay away, I couldn't fight it,
I had hoped you'd see my face,
And that you'd be reminded that for me it isn't over,
Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Nothing compares,
No worries or cares,
Regrets and mistakes, they're memories made,
Who would have known how bittersweet this would taste?
Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead.





Sent from my iPhone

13 Nov 2012

Menu diet

Salam.

Diet dengan harapan setinggi gunung dpt pakai jeans levis saiz 26 itu kembali. Sekarang 28 sudey~        




10 Nov 2012

Saya sudah, anda?

Salam,

Download chef Astro kat App store. Sangat menarik dan useful! Lepas ni kalau tak terer masak jugak, tak tahu lah.

Bak kata org tua, nak seribu daya taknak seribu dalih.


Chef Astro
Jenis binatang
Jenis masakan
Resepi

8 Nov 2012

A Famosa

Brownies n cheese cake
Kak Az bersama roti dan mushroom soup
Us
Lobby Clubhouse

3 Nov 2012

Weekend bersama doc gg

Salam,

Appoinment utk Root Canal Treatment part 2 diteruskan. Dah lama posponed atas sebab2 yang tak dapat dielakkan.

Btw, ai gagahkan diri juga bangun pagi di kala orang lain sedang bergumbira bergolek atas katil. Pheww~

Tetiba ai rasa cam TERminat la pulak kat rest chair kaler merah nih! Mana nak cari ek? Selesa je bila duduk. Tan, nak kerusi camni empat!


Me

2 Nov 2012

I'm falling in love again!!!

Salam,

Jantung berdegup kencang, 
Lidah kelu untuk berbicara, 
Hati masa berdebar,
Minda melayang entah ke mana,





ADAKAH INI YG DINAMAKAN CINTA?



Sudah jatuh cinta sama ini apek la.. Adoiyaiii...Ini semua gara-gara apex (khairul fahmi) tu nak kawen ngan Leuniey tu la! sob sob sob... Untuk nak mengubati hati ai yang luka lara ai pon telah beralih cinta pada mamat nih!








pic: google
Sherson Lian
pic : google

pic : google