3 Sep 2012

Ben10

Salam,

Ada kisah di sebalik kad nih. Nak dijadikan cerita,semalam sebelum balik Putrajaya sempat la singgah kejap kat KL Festival City.

Pastu dalam lif tu adalah dalam dua org ni kapel.. tiba-tiba my friend tegur cakap, "u bawak kad Ben10 ke?"
ai pon tanpa berfikir panjang deny la...walaupun dalam hati cam pernah tgk kad nih.

Ai raba poket belakang jeans ai rupanya sahlah itu adalah kad yg tersembul keluar dari poket ai. Lantas hati ku berkata..... Fak-rollllllll.

Baru la ai teringat semalam masa main-main ngan my nephew dia ada suruh ai letak kad Ben10 nih dlm poket ai. Ai serius tak teringat langsung pasal kad tuh. Merah padam jugak la muka ai yg tak berapa nak mulus ini.


Moral of the story : sebelum pape,check seluar tu kot-kot ada bendasing yg tidak diingini.

Ben 10

ai pasrah

No comments:

Post a Comment