27 Oct 2016

Rara Alana's birthday...

Salam

Selit cerita pasal Rara. Kalau korang nak tahu, setiap bulan kami akan celebrate birthday Rara. Ya. SETIAP BULAN. Anak pertama la katakan... Hahaha excited terlebih. Kadang-kadang bukan mak nya yang nak pun, Wan nya yang teringat ke cucu. Siap order atau beli kek untuk cucu nya itu. Aku pun layankan aje. Saja suka-suka.


Ni first celebrate utk Rara. Umur 3 bulan time nih. Mak dia yang beria tiup lilin. Anak tak tahu apa pun. Kikiki.


Yang ni pulak masa Umur 4 bulan. Sekali celebrate dengan Wan dia. Double celebration la ni kiranya.


Yang ini masa celebrate birthday 5 bulan. Buat BBQ sekali malam tu.


Yang umur 6 bulan kita tak sempat snap pic. Sebab celebrate dekat luar. Yang ni masa 7 bulan. Again, Secret Recipe.



Pic ni pulak masa celebrate birthday Rara yg ke 8 bulan. Siap dapat gift Car Audi dari Wan. Bertuah Rara. Jeles mama taw. Mama pun dapat first car masa umur 26 tahun taw.

Alhamdulillah murah rezeki Rara. Sentiasa dikelilingi orang-orang yang sayangkan dia. Mama harap Rara membesar dengan sihat dan sentiasa dibawah lindungan Allah SWT.





No comments:

Post a Comment