12 Oct 2012

Grand Continental Langkawi

Salam,

Malam kedua di Langkawi kitorang stay kat Hotel Grand Continental nih. Shilake punya Landcon. Malam tu jugak call Grand Cont. terus booking bilik. 

Dalam pukol 10 pagi terus gerak ke Pekan Kuah naik cab depan The Zon. Sampai je Grand Cont terus check in. Oh ya kami dapat masuk awal, sebab ada bilik vacant. Bagus reception nih. Oh heaven! Bilik besar, toilet cantik da mcam four points shower dia...baru renovate kata budak sales tuh.Rate RM170++/nite. Utk traveller cam ai, ok la.. buat apa amik bilik mahal-mahal, baik guna duit tuh utk shopping.

Mas dah terkinja2 nampak swimming pool. Lepas letak beg n baring terus turun bawah sebab dah kauntim ngan brader kereta sewa. Shopping time! Hoyeh~




View dari bilik
Swimming Pool
At lobi tunggu kete sewa
Breakfast
Tenkiu Grand Cont! Sangat berpuashati dengan layanan staff kat sini. Kalau korang nak book sila lah ke website mereka di sini ya.


No comments:

Post a Comment