17 Jul 2012

Freeman Event Management

Sorotan dari peristiwa kat Hari Belia Negara 2012 hari tuh boleh klik kat sini dan kat sini mana la tau kalau korang tak ingat entry yang mana satu. dah lama nak cerita tapi maklomlah penyakit kemalasan dah melanda.

So ni kira 1st time MOT join Hari Belia nih and decided utk amik event consultant. Yang kononnya dah 20 tahun berpengalaman buat kerja2 terkutuk camnih.

Malas nak cerita panjang,tgk gambar pon dah geram. Besar-kecik Besar-kecik je ai menengok monkey mangkok manusia dua ekor nih.

Abaikan model lelaki itu
Hari 1st sampai tgk cam kapal pecah. Booth jiran2 bukan main tiang seri tegak berlima. Bukan main gah lagi tapi bila tgk yg MOT punya...hadoii migrain pale lutut menengoknya. Malas nak cerita detail sbb mende ni still under investigation.


Yang adoooooo- backside

redha + pasrah = tawakal


Ni la malaun dua ekor. Janji *&^%$. Geraammmmmmmmm. Nasib baik tak peknen,kalau peknen mboh kenan. Bahaya nih~ Gulp.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 skroll sikit je lagi
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.









Tengok pon dah menyampah





 Moral of the story, jangan mudah percayakan org melainkan ada cahaya Nur di wajahnya cam ai. Eh?



No comments:

Post a Comment