3 Feb 2013

Catatan Perjalanan ke USS

Salam,

Salah satu wishlist tahun 2013 telah tercapai. Yeay.. Sape bosan ngan cter ai leh skip, no hal punyer.

Ok, perjalanan dimulakan pada hari Khamis 31 Jan lepas, sebaik saja balik kerja ai terus ke Alamanda utk tukar duit. Ye la, nak ke negara orang baik tukar siap2 takdelah tergesa-gesa pulak.

Dalam pukol 11.30 malam kami memulakan perjalanan dari Kuala Lumpur menuju ke Johor Bharu. Dan dalam pukol 2.30pagi kalau tak silap ai kami sampai dan check in utk melelapkan mata. Tapi kalau dah namanya pompuan, pukol 4lebih jugak baru tdo. Dalam pukol 6 pagi ai da memetir kejut yang lain utk bangun bersiap.

Kami ke Singapura dengan menaiki shuttle kat area hotel tu jugak. Atas sebab-sebab tertentu kami tak dapat nak beli tiket online so terpaksa beli melalui ejen yg harganya agak mahal.

Bas gerak dalam pukol 8.15 pagi dari hotel. Berhenti di imigresen & pemeriksaan kastam Malaysia dan Woodlands. Jalan laju-laju cam hape je tapi jgn risau shuttle akan tunggu.

Dalam pukol 10.30 kami sampai kt USS. Jalan jem. Sbb hari bekerja kot. Kita enjoy!!

Gambar ada di entry berikutnya. Harap maaf terlebih dos tu yg banyak pic terkinja2 maklumlak dah lama tak mengeletat camnih. Kalau rasa menyampah sila abaikan entry berikutnya. Ai pon da naik menyampah jugak kadang-kadang. Tapi redha je la.


Sent from my iPhone

No comments:

Post a Comment